Lezing ” AI / Kunstmatige intelligentie”

Terug naar homepagina

Lezing ” AI / Kunstmatige intelligentie”

Woensdag 23 Oktober

KOLLUM – Hoe intelligent is AI / Kunstmatige intelligentie en hoe ziet de computer van de toekomst eruit?”

Lezingen waren de afgelopen seizoenen een neven-activiteit en werden deze georganiseerd buiten onze programmering om, maar door het succes hiervan hebben we besloten om de lezingen toe te voegen aan onze officiële programmering.

ENTREE
Helaas moeten we gezien de kosten wel een (kleine) bijdrage vragen voor het bijwonen van de lezingen. Deze bedraagt EUR 5,00 per lezing en dient bij aanvang afgerekend te worden. Dit kan per pin of contant. Vooraf tickets kopen is niet mogelijk, wel stellen we het op prijs uw aanmelding van te voren te ontvangen. Dit kan door een mail te sturen aan lezingen@decolle.nl met daarin de lezing waarvoor u zich wilt aanmelden.

Ook dit seizoen zijn we er weer in geslaagd om gerenommeerde sprekers te strikken om College Tour achtige sfeer over actuele onderwerpen te komen spreken en zich, soms kritisch, te laten bevragen door de zaal.

AI – kunstmatige intelligentie en de computer van de toekomst – Op woensdag 23 oktober trapt prof. dr. Niels Taatgen af met een lezing over kunstmatige intelligentie, hoe intelligent is deze eigenlijk en hoe zal de computer van de toekomst eruit zien?

Prof. dr. Niels Taatgen is Hoogleraar en onderzoeksdirecteur aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Zijn vakgebieden zijn Informatica, Kunstmatige Intelligentie, Psychologie

Theater de Colle
woensdag 23 oktober 2024
19.30u
€ 5,00

https://www.decolle.nl/agenda/lezing-ai-kunstmatige-intelligentie

AGENDA

Op woensdag 23 oktober trapt prof. dr. Niels Taatgen af met een lezing over kunstmatige intelligentie, hoe intelligent is deze eigenlijk en hoe zal de computer van de toekomst eruit zien?

Spokentocht Kollum

Spokentocht Kollum

Klik hier voor je tickets

Wieger Holwerda

Over ons

HIM staat voor Handel Industrie en Middenstand en is een ondernemersvereniging waar diverse winkels en bedrijven uit Kollum e.o.  bij aangesloten zijn. De HIM is er door ondernemers, voor ondernemers.

Laatste tweets

@beleefkollum | Volg ons nu!

Er zijn momenteel geen recente tweets.

Contactgegevens

HIM Kollum
Postbus 120
9290 AC Kollum

E-mail: info@himkollum.nl
Website: www.beleefkollum.nl
Facebook: www.facebook.com/beleefkollum

Copyright © 2024 HIM / Beleef Kollum - Realisatie: Nextstep Design, Kollum